Kinderatelier Kleinkunst 

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer, meld je aan of stel je vraag via onderstaand formulier.

Contact

Contactgegevens

De persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
In ons atelier maken we regelmatig foto’s en video’s om te laten zien waar we mee bezig zijn. Op het beeldmateriaal dat we maken tijdens workshops, cursussen en excursies kan je zoon of dochter te zien zijn. Wij gaan natuurlijk zorgvuldig om met deze foto’s en video’s en wij plaatsen geen beeldmateriaal op onze website en/of social media kanalen waardoor je kind schade kan ondervinden.
Sending

Kinderatelier Kleinkunst Roxane Houshmand

ROXANE HOUSMAND

OPRICHTSTER KINDERATELIER KLEINKUNST

Ik ben Roxane Houshmand en moeder van vier kinderen onder wie de twee jongste slechthorend en doof zijn. Om goed gebarentaal te leren, heb ik de opleiding tot Tolk Nederlandse gebarentaal gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. In het verleden heb ik Kunstgeschiedenis en Kunst -en Cultuureducatie gestudeerd.
Als ouder heb ik echter ervaren dat weinig instellingen, waaronder ook kunstinstelling, toegankelijk zijn voor mensen met een beperking. Omdat ik kunst een belangrijk onderdeel vind voor de ontwikkeling van ieder kind en dus ook voor dove en slechthorende kinderen,  ben ik Kinderatelier Kleinkunst gestart. Hier bieden wij kunst als een plezierige vorm van educatie aan zonder de nadruk te leggen op de auditieve beperking van het kind. De nadruk leggen we bewust op het aspect plezier waardoor zelfontplooiing van het kind zo veel beter tot zijn recht komt.