Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kunstavonturen 11 – 14 jaar

16 mei 2022,
19:00
- 20:30

€15

Kunstavonturen 11 – 14 jaar

Cursus tekenen en schilderen voor kinderen (11-14 jaar). Tijdens de cursus wordt op een hele leuke, spannende manier gekeken naar kunst en kunstenaars op allerlei gebied en door middel van leuke opdrachten gaan we hier mee aan de slag.

In deze cursus staat plezier voorop en gaat het niet om het technisch leren tekenen, maar waar de kinderen op ontdekking mogen gaan, hun fantasie en creativiteit kunnen prikkelen en alles kunst mag zijn en zelf ervaren hoe een kunstenaar denkt, fantaseert, werkt en creëert.

In elke les gaan we uit van een onderwerp uit de kunst of kunstgeschiedenis. Dit gaan we samen eens goed bekijken en dan lekker aan het werk. Zo leer je op een leuke manier meer over kunst, interessante onderwerpen uit de kunstgeschiedenis, verschillende kunstenaars en technieken. In zeven lessen gaan we op avontuur met potloden, verf, ecoline, pastelkrijt klei etc.  en zullen we 2 keer samen een museum bezoeken waarin we het echte werk van verschillende kunstenaars kunnen bekijken.

Een belangrijk uitgangspunt is dat je het niet fout kunt doen en dat zo het proces, de weg ernaartoe, minstens zo belangrijk is als het resultaat dat eruit voortkomt. Bovendien zullen sommige kinderen ontdekken dat ze talenten hebben die tot dan toe nooit aan bod zijn gekomen.

Tijdens de cursus zullen wij 2 x een musea bezoeken. Datum en tijd wordt nader bepaald.

De groepjes bestaan uit maximaal 10 kinderen zodat er genoeg aandacht is voor ieder kind. Deze cursus wordt ook gegeven aan kinderen van 6 tot en met 11 jaar, kijk hier.

Inschrijven cursus: Kunstavonturen 12-14 jaar

Inschrijven cursus: Kunstavonturen 12-14 jaar

Enthousiast geworden? Vul dan snel onderstaand formulier in om je kind of kinderen in te schrijven of stuur een mailtje om je vraag te stellen.

Gegevens ouder/voogd

Met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen
De persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
Sending

Praktische informatie

Voor wie?
Voor kinderen 11-14 jaar
Bijzonderheden
Tijdens de cursus zullen wij 2 x een musea bezoeken.
Om de week op
Maandagavond
Tijdstip
19.00-20.30 uur
Wat kost dit?
Losse les €15.-
Abonnement half jaar € 100,- (10 lessen)
Abonnement jaar €185.- (20 lessen)
Proefles (eerste les)
Op afspraak, geef je voorkeur aan in het formulier.
Inbegrepen
Materialen, iets te drinken en wat lekkers
Geen lessen
Tijdens schoolvakanties (basisschool) en op feestdagen.
Wat als ik niet kan komen?
Er wordt geen geld gerestitueerd bij het missen van één of meerdere lessen, deze kunnen in overleg ingehaald worden op een ander tijdstip.

Locatie

Kinderatelier Kleinkunst
Sint Maartenstraat 24
4813 GE Breda, Nederland
+ Google Maps