Versterking aan boord van Kinderatelier Kleinkunst; Naomi van der Voet (stagiaire kunst -en cultuureducatie)

Kunst is voor iedereen, en naar mijn idee moet het ook voor iedereen toegankelijk zijn. Ik vind het dan ook super tof dat ik een tijdje mee mag kijken en werken bij het Kinderatelier Kleinkunst.

Mijn naam is Naomi van der Voet en momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding tot docent gebarentaal aan de Hogeschool van Utrecht. Het derde jaar is minor-jaar, wat betekent dat ik een half jaar onderwijs volg in een andere, of specifiekere richting. In mijn geval is dit de minor ‘Mooi onderwijs maken met kunst’ geworden aan de Hogeschool van Leiden. Dit geeft me de kans om al het mooie van kunst, gebarentaal en de rijke Dovencultuur te combineren. Dat is toch fantastisch?
Ik hoop via het Kinderatelier mijn steentje bij te kunnen dragen aan een samenleving waar iedereen een kunstenaar kan zijn.

Picasso heeft ooit gezegd dat elk kind een kunstenaar is, het probleem is vooral het blijven van een kunstenaar als je eenmaal volwassen bent.

Dit zie ik uiteraard als een uitdaging en ik sta er dan ook helemaal voor open om te leren van de kinderen van het Kinderatelier!